Snikvestligifisering

Det er nå en debatt om at det skjer en snikislamifisering i Norge. Dette er en debatt som er satt på helt feil primisser, og jeg mener at det er en løgn. Ordet snikislamifisering burde ikke en gang ha eksistert. Grunnen til at denne debatten kom var fordi folk i Norge PLUTSELIG fant ut at FrP funker jævli dårlig i krisetider. Derfor trengte de å få opp en debatt som kunne få dem litt opp igjen. Folk glømmer nok hvilke politiske saker som er viktigst. Dette kunne jeg prata mer om, men som et svar på debatten FrP har fått opp vil jeg invitere alle til min nye debatt, det nye fenomenet vi har i Norge i dag. Nemlig SNIKVESTLIGIFISERING!!!America needs you!

 

Se rundt oss! Vi har Cola, vi har barbie, vi har bratzzz, og vi har ALT man finner  andre steder i vesten! Man prater om at disse herre muslimene kommer for å ta over Norge. Tull og tull. Se rundt oss. Hvis det er noe som blir «snikifisert» så er det den amerikanske og vestlige kulturen. Ser man rundt seg ser man at man daglig blir fora av vestlig og amerikansk DRIT! Kapitalistisk materalisme som vi egentlig ikke trenger, men ser man det: VI HAR BLITT AVHENGI! Derfor roper jeg ut! Hva skal vi gjøre? vi er fanget hos oss selv. Derfor vil jeg be FrP om å heller bruke den tia si på å prate om snikvestligifiseringa vi får i oss hele tia. Men vent, var ikke Siv Jensen på Republikanernes årsmøte? Det drøye og sjuke partiet i USA som står for grov kapitalisme, og ikke minst imperalisme! Hmm. Rart at Siv støtter de når det bidrar til at norge blir «mindre Norskt»..

Dette er en liten fakkel. Syns det er litt morsomt å vinkle det på denne måten også!

10 tanker på “Snikvestligifisering

 1. du fikk meg til og le… 🙂

  du har ikke peiling på hva du snakker om når det kommer til økonomi gutt…. det er tullete og si at vi blir snikvestligfisert… oke.. jeg synes d et var en drøy utalelse av siv jensen.. men du kan virkelig ikke si at coca cola, barbie, og de andre amerikanske kompaniene er en dårlig ting?

  Coca cola ansetter mange tusner, nei 100 tusner personer VERDEN over… fattige land… rike land.. over alt.. hva tror du hadde skjedd om coca cola ble lagt ned? mange mennesker hadde gått uten penger og mat, og jobb…

  At du sier det er noe dritt, er din mening.. men jeg mener det danner jobber, som igjen danner penger, og som igjen danner velstand… og som igjen gir penger til mat… Er ikke dette viktig for deg gutt? 🙂

 2. Alex, jeg tror jeg har litt peiling. Dette er snakk om markedsfundamentalisme og drøy amerikansk liberalisme! Det her var en sak jeg bare tenkte litt på som en morsom sak så ikke ta det for alvorlig eller høytidelig. Men se da. Ja du sier Coca cola skaper hundre tusenvis av arbeidsplasser. Så mange tviler jeg det er, men nvm. Coca Cola er f eks et selvskap som ødelegger andre menneskers liv. MENER DU virkelig at vi mennesker seriøst trenger en Cola? det er forskjell på det man trenger og det man får lyst på. Se i India! der har selvskapet ødelagt livsgrunnlaget for folk i mange år. dette er en drøy form for markedsliberalisme, og det er ikke noe jeg ønsker.

  Jeg vet utmerket godt hva økonomi er Alex, så bare ta det med ro 🙂

 3. Du ignorerte jo mitt argument fullstendig…. kompanier som coca cola DANNER arbeidsplasser, som er et livsgrunnlag – UANSETT hvor! har man ikke jobb, har man heller ikke penger, og har man ikke penger, har man ikke mat!

  Jeg kan jo ta enda et eksempel gutten min… Microsoft coporation – amerikansk dannet bedrift… igjen er det enda en bedrift som danner 1000 vis av arbeidsplasser, og som har ført teknologien vidre til et nytt nivå… tingen er at hvis fks coca cola, eller microsoft hadde blitt lagt ned, så hadde mange 100 tusner mennesker gått UTEN arbeid og penger! når coca cola har fabrikker verden over, så sier det seg selv at de ansetter en del mennesker… du kan jo dra til tyrkia og enda finne en coca cola flaske, eller coca cola skilt… og det har jo igjen dannet arbeid.. penger har blitt utbetalt til de som har satt opp skiltet, eller utlevert colaflaskene til de forskjellige bedriftene/resturantene/butikkene…

  Tingen er at man ikke bare kan komme og si at man kan klare seg uten store bedrifter som dette… store bedrifter er hva som har inflytelse på verdensøkonomien, og uten dem hadde mange mennesker verden over gått uten jobb og uten penger!

  til slutt vil jeg bare nevne at jeg ikke er en fanbnoy av USA.. tro meg… men, jeg liker ikke at du sier vi bør kunne klare oss uten coca cola og slike produkter.. husk – store bedrifter skaper arbeidsplasser og penger til arbeidstakere, som igjen skaper velstand… USA er også » verdensmakten» i dag…. fordi de har, eller hadde før finanskrisen verdens beste økonomi! det sier jo litt om USA at hele verden får problemer når de får økonomiske problemer… tenk det… fordi at de fikk en dårlig økonomi, mister også noen fabrikk arbeidere i tyskland jobben sin! 😀

 4. jeezus christ jeg så tåpelig du er.. bortskjemt drittunge som ikke setter pris på at vi har det bra her i landet,.. vi trenger ikke cola? så det du forbruker i livet ditt er vann, litt ris og kanskje en genser pluss tak over hodet? tosk… SU pakk.. tenker dere er like høye på pæra når muslimene tar over verden.. tosk..

 5. Du tar feil Dansk!. Det er arbeidsfolk som skaper arbeidsplasser, ved å gjøre det produktive arbeidet. Det er arbeidsfolk som skaper overskuddene.

 6. Jeg blir helt seriøst kvalm av den bloggen her. Er det mulig at en litem jypling på 12 år presterer å gi uttrykk for at han har full oversikt over alt som dreier seg om verdensøkonomien, og avfeier alle konstruktive kommentarer med å si at «Du, jeg kan økonomi». Grøss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s