Tore Tvedt…

Jeg tenkte jeg kunne legge ut et intervju av ledern for Vigrid, Slik at dere kan skjønne hva denne mannen og organisasjonen står for. Jeg vil gjerne ha komentarer på alt jeg gjør. Så bare legg igjen en liten komentar hvis du orker.

25 tanker på “Tore Tvedt…

 1. @iggy: Tror du på den dritten der, er du ikke særlig smart. Tror du seriøst at Svalbard Global Seed Vault skal brukes som en bunker for viktige personer i dagens samfunn? xP

 2. Hei «Iggy». Jeg prøver ikke å bortforklare sannheten. Jeg mener bare at denne saken ikke er det jeg vil priotitere. Lag en blogg sjæl og skriv så mye du orker. Jeg bryr meg mer om Palestina, asylpolitikk og homofobi akkuratt nå.

 3. Om at hele systemet er korrupt? Hvorfor ikke gå midt inn i kjernen og blogge om grunnen til at verden er slik den er? du må angripe kjernen og opplyse andre individer om dette. Palestina, asypolitikk og homofobi er et mikroproblem i forhold til det temaet jeg presenterte, og du driter i det? Samfunnsengasjert du? Isåfall på helt feil grunnlag!

 4. «Iggy». 5 av 6 bilder i den artikkelen var av Svalbard Global Seed «Bank» (det er faktisk Vault, og ikke Bank, veldig seriøst). Tror du virkelig at den Norske regjeringen har lagd en bunkers, en lengre tunnel nedover der hvor de skal stue bort folk om en katastrofe intrer? I så fall er du helt stokk dum.

 5. må si meg helt enig. Hvis en katastrofe skjer i Norge, som f eks at Usa eller Russland eller kina bestemmer seg for å bombe Norge. tror du da virkelig, med hånden på hjertet at disse «bunkersene» kan hjelpe oss? I såfall lykke til!

  Jeg liker å være saklig når jeg diskuterer men jeg merka dette ble litt usaklig når du tror det du skrev over.

 6. «Martin W F»: Har du lest hele artikkelen nøye? Vet det høres utrolig ut, men verden er desverre ikke slik vi skulle ønske den er. Og er dette de eneste argumentene du klarer og komme med for å motvise denne kan jeg ikke annet enn le og syne synd på deg på grunn av din naivitet. Våkn opp, verden forandrer seg!

 7. «Iggy»: Hva om jeg VET (100%) sikkert at Svalbard Global Seed Vault ikke er lagd for å være en bunkers for det norske folk? DU må lære deg å stole på folk. Jeg stoler på den Norske regjeringen, og jeg positiv på at alle, i bunn og grunn, uansett parti, vil det beste for ALLE nordmenn.

 8. Motargument? Nuvel.. Virker ikke som om du forstår alvoret gutt. Du er dessverre for naiv. Dette er kun en artikkel. Hvis du faktisk leser litt flere artikler på nettet og driver litt egen research vil du finne ut ting du ikke skulle ønske var sanne. Anbefaler deg for å lese «makten bak makten» av Per Aslak Ertresvåg for å få forståelse av hvordan dette korrpute systemet fungerer. Et annet alternativ er å se «Zeitgeist the movie».

  «lære å stole på folk».. Det er akkurat derfor slike naive mennesker som deg at denne makteliten for holde på sånn som de gjør. Stole blindt på politikere er det dummeste man kan gjøre. Din naivitet er ikke annet enn patetisk!

 9. Hvorfor skal jeg gidde å bruke min dyrebare tid på å lese nonsense som det? Hvorfor i all verdens kal jeg det når en person jeg kjenner meget godt driver med Svalbard Global Seed Vault (ja, jeg er mest fokusert på den)?! Skal jeg ikke stole på den personen? Hva om jeg faktisk ha vært inne i Svalbard Global Seed Vault? Var det plutselig en hemmelig dør der inne jeg ikke så? Da må jeg sannelig si at bygningsarbeiderne ikke visste noe heller.

  Og jeg sier at du må lære deg å stole på folk, ja. Fordi det er på grunn av typer som deg at samfunnet har blitt så helt for jævelig paranoid og innestengt. Og når jeg sa at jeg stole på den norske regjeringen, mente jeg med det at jeg stoler på at de alle vil det beste for ALLE nordmenn.

 10. Fordi det er sannheten. Din dyrebare tid? Bullshit! Det er ikke noe galt i å sette kritiske spørsmål. Gjør litt research og du vil bli overrasket. Den sosialistiske tankegangen din om «fellesskap, brorskap» og alt det der må du legge bort og ta en nøytral vurdering. Denne makteliten har større påvirkning på verdenssamfunnet enn du kan tenke deg! Du og godtroende, naive Norge i et nøtteskall..

 11. jeg synes at den artikkelen er litt tvilsom. F eks der det er et bilde også står det: hvor langt går denne tunnelen? syns det virker veldig usaklig. Og Iggy. Vi har rike og og fattige i Norge, MEN vi har ikke en MAKTELITE som underbevist styrer Norge. Hvis du tror det tror jeg at du er helt på kjøret.

 12. Unnskyld meg, men de har faktisk tatt med «Svalbard Global Seed Bank» i en dokumentar jeg så på Discovery Channel for litt siden, den har også vært nevt på nrk1. Da fikk jeg bare høre om at de skulle bruke den for å lagre frø i tilfelle katastrofe, og de har valgt å ha den langt under jorda på Svalbard der det ikke er altfor mange mennesker. Det høres mer ut som sannheten enn en utspekulert plan…

 13. hehe du har helt rett Halvor. Det at det skal være et tillfluktsted for rike og elite folk er bullshit. Martin som har kommentert over vet mye om det. Artig «Iggy» haha

 14. Jeg merker jeg blir sint av å høre på Tvedt. Jeg forstår ikke hvordan han kan være så trangsynt og lite vitende om verden rundt seg. Han sier at de mørke er de onde og grusomme, og at vi har visst dette siden flere tusen år. Men hva med vikingene? Var ikke de grusomme nok kanskje? (Og det er bare et av mange eksempler) Jeg ville foreslått for Tvedt at han drar ut og ser verden med sine egne øyne, at han tilnærmer seg litt mer kunnskap enn det han (min mening) sitter på nå. Jeg skulle likt å høre et saklig argument for Tvedts påstander om både jødene og de «mørke».

 15. det som Tore sier har faktisk en mening. å hadde staten vært reel hadde staten sendt ut alle svartinger, vigrid er et flott parti=) dem som er syke i huet er dem som ikkke har forstått hva innvandrerne er her i landet for.det beste hadde vært om innvandrerne kom seg ut av norge så hadde det blitt roligere.å staten er ikke mye reel så lenge dem lar innvandrere få tilgang til norge,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s